Ga direct naar de inhoud.

Rechtsbijstand bij MVV-aanvraag of bezwaar

Voor een (MVV-)aanvraag is een advocaat strikt genomen niet nodig. Toch zijn er enkele veel voorkomende 'valkuilen' waardoor MVV-aanvragen verkeerd kunnen aflopen. Veel mensen kiezen er daarom toch voor om een ervaren deskundige in te schakelen, die de weg kent en het traject kan 'ontzorgen'. De advocaten van Delissen Martens hebben al vele jaren ervaring op het gebied van MVV-aanvragen. Hierdoor is het bij regelmatig voorkomende situaties mogelijk om het traject efficiënt - en dus zonder onnodige kosten - te begeleiden.

Voor deze situaties zijn vaste tarieven ontwikkeld, vanaf € 650 inclusief BTW voor een 'standaard' aanvraag.

Begeleiding van een MVV-aanvraag

Delissen Martens Advocaten heeft al vele MVV-aanvragen behandeld en heeft een goede reputatie opgebouwd in MVV-zaken. Wij nemen u de hoofdpijn uit handen en bezorgen u een zachte landing.

Voordat u aan het traject begint, is overleg geweest over de voorwaarden en de kans van slagen. Bij ons geen verrassingen door onjuist ingevulde formulieren of onvolledige gegevens! Geen afwijzingen die voorkomen kunnen worden!

Lees meer: Begeleiding van een MVV-aanvraag

Begeleiding van een aanvraag om verblijf bij een minderjarig Nederlands kind

De ‘Chavez’ route is nog betrekkelijk nieuw en niet alle instanties of advocaten hebben hier ervaring mee. Bij Delissen Martens Advocaten bestaat inmiddels een ruime ervaring met ‘Chavez’ gevallen. Sinds de invoering van het beleid van de IND in het najaar van 2017 hebben wij al tientallen aanvragen behandeld, tot dusver allemaal met een positief resultaat.

Wij kunnen u dan ook als geen ander adviseren over de mogelijkheden en de te nemen stappen. Omdat wij al veel ‘Chavez’ zaken hebben behandeld, zijn wij daarnaast in staat om op efficiënte wijze het hele traject te begeleiden. In de meeste gevallen is dit mogelijk binnen twee tot drie uur aan rechtsbijstand. Hiervoor hanteren wij in beginsel het standaard tarief van € 650 inclusief BTW.

Lees meer: Begeleiding van een aanvraag om verblijf bij een minderjarig Nederlands kind

Bezwaar tegen de afwijzing van een aanvraag of intrekking van een verblijfsvergunning

Heeft u te maken met een afwijzing van een (MVV-)aanvraag of intrekking van uw verblijfsvergunning? Schakel dan zo snel mogelijk een advocaat in! In de fase van bezwaar kan de zaak nog naar een positief resultaat worden getrokken. In beroep is dat vaak al een stuk lastiger. 

Een ervaren en deskundige advocaat kan veel verschil maken in zo'n procedure. Sommige zaken zijn eenvoudig, bijvoorbeeld als er overduidelijk een fout door de IND is gemaakt. De kwestie kan dan soms al met een telefoontje worden opgelost. Andere zaken kunnen echter ook juridisch heel ingewikkeld zijn. Alleen met de juiste kennis van wet en regelgeving maken deze procedures kans van slagen. Een advocaat kan hier uitkomst bieden en het verschil maken! Vaak komen de werkzaamheden ook nog in aanmerking van gefinancierde rechtsbijstand of vallen deze onder de dekking van een rechtsbijstandsverzekering.

Lees meer: Bezwaar tegen de afwijzing van een aanvraag of intrekking van een verblijfsvergunning