Begeleiding van een MVV-aanvraag

Delissen Martens Advocaten heeft al vele MVV-aanvragen behandeld en heeft een goede reputatie opgebouwd in MVV-zaken. Wij nemen u de hoofdpijn uit handen en bezorgen u een zachte landing.

Voordat u aan het traject begint, is overleg geweest over de voorwaarden en de kans van slagen.
Bij ons geen verrassingen door onjuist ingevulde formulieren of onvolledige gegevens!
Geen afwijzingen die voorkomen kunnen worden!

Hoe werkt het?

  1. U belt of mailt vrijblijvend om de situatie voor te leggen.
  2. Wij geven u een eerste (vrijblijvend) advies en sturen u een checklist in verband met de benodigde documenten (zie ook de werkdocumenten).
  3. Zodra u de documenten heeft verzameld, komt u langs voor een afspraak of stuurt u de papieren naar ons op. Dat kan ook digitaal. Zie hiervoor onze upload portal.
  4. Wij controleren de papieren, bereiden de aanvraag voor en sturen u een concept van de aanvraag, samen met een begeleidende brief en alle bijlagen.
  5. Is het concept akkoord, dan dienen wij de aanvraag in. Daarna vindt alle communicatie met de IND plaats via de advocaat, tot aan de ontvangst van de beslissing. U ontvangt van alle ingekomen en uitgaande communicatie per e-mail een kopie.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd met al uw vragen bij ons terecht. Ook bewaken wij de voortgang van het proces door periodiek contact op te nemen met de IND over de status van de aanvraag. Pas wanneer uw partner of gezinslid in Nederland is aangekomen, sluiten wij het dossier.

Wilt u meteen de juridische begeleiding starten? Zie dan de informatie hieronder.

MVV-gezinshereniging---Start-begeleiding-MVV-aanvraag

Start hier de juridische begeleiding van een MVV-aanvraag

Klik hier voor juridische begeleiding van een MVV-aanvraag.

  1. Na het klikken op de link beantwoordt u enkele vragen, om te kijken of u aan de voorwaarden voldoet.
  2. Weet u het (nog) niet zeker, neem dan eerst contact met ons op of maak een belafspraak.
  3. Na het doorlopen van de vragen kunt u een dossier starten. Via een online betalingsmodule voldoet u meteen de kosten.
  4. Vervolgens kunt u documenten uploaden die voor de aanvraag zijn vereist. Ook kunt u in uw eigen omgeving inloggen om documenten te up- en downloaden. Vanuit uw eigen omgeving kunt u makkelijker en sneller met ons communiceren, via een chatfunctie.
  5. Wanneer er nieuwe documenten of nieuwe berichten in uw omgeving zijn binnengekomen, ontvangt u hiervan automatisch een melding via uw e-mail.  

Heeft u al een lopend dossier? Hier kunt u inloggen.

Log in op uw eigen dossier

Heeft u vragen over wat een advocaat voor u kan doen bij uw MVV-aanvraag? Laat het ons weten!

Contactpagina   |   Maak een (bel)afspraak

Jeroen Maas
Team Migratierecht

* verplichte velden