Ga direct naar de inhoud.

Documenten uploaden

Hier kunt u via een beveiligde verbinding uw documenten uploaden. Dit in verband met lopende en nieuwe dossiers.

Klik hier om uw documenten te uploaden

Het uploaden van documenten schept geen rechten of verplichtingen. Delissen Martens Advocaten is gehouden de privacyregels te waarborgen. Dit geeft ons het recht om te allen tijde bestanden en gegevens te verwijderen, voor zover deze niet onderdeel uitmaken van lopende dossiers.

Na het aanklikken van bovenstaande link opent het uploadportaal in een nieuw venster. Het portaal wordt aangeboden via Smartlockr en staat op het adres: https://portal.smartlockr.eu/uploadportal/qg5u1c

Tips voor het versturen van documenten

  • Let u er bij het uploaden op dat u geen documenten vergeet en dat ieder document éénmalig wordt geüpload.

  • Vergeet niet om bij het opslaan van de documenten te benoemen wat de inhoud is van het document. Bijvoorbeeld “paspoort(naam).pdf” of “arbeidsovereenkomst.pdf”. Dit helpt bij het verwerken van de documenten in ons systeem.

Foto's of scans via een smartphone

Wilt u ingescande documenten versturen? Houd er dan rekening mee dat deze documenten geschikt moeten zijn om uit te printen en goed leesbaar moeten zijn.

Wij ontvangen veel foto's van documenten die met een smartphone zijn gemaakt. Heel handig, maar helaas lang niet altijd bruikbaar. Vaak zijn de foto's namelijk gemaakt in een kwaliteit die niet geschikt is om te gebruiken / uit te printen. Dit vanwege bijvoorbeeld:

  • wazige of onscherpe kwaliteit
  • lage resolutie
  • laag contrast 
  • achtergrond (bijvoorbeeld een hand die het document vasthoudt of het kleed van de tafel waarop het document ligt.

Bij het inscannen van documenten via een smartphone adviseren wij om een specifieke 'scan' app te gebruiken, zoals: 

Maak geen screenshots van foto's of afbeeldingen van het beeldscherm van uw smartphone. Deze zijn niet bruikbaar om uit te printen. Stuur alleen de originele foto of afbeelding!

Lees ook